Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har aldrig gillat Elvis Presley och kommer heller aldrig att göra det.


ELVIS VAR INTE KUNGEN

Elvis var inte kungen

Nej, Little Richard och Jerry Lee

Elvis var inte kungen

Han satt fast i en symmetri

Kungarna av rock'n'roll var

Little Richard och Jerry Lee

Men nota bene: Jag tror inte

på spiritism eller nekrokrati

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/8 2023

 

Foto: Patrik Strandqvist




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-08-23 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP