Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min kommentar till Ian Stuart Donaldsons död i en bilolycka: "Så går det när man är stursk!"


PRIGOZHIN

Prigozhin fick vad han förtjänade

Han var ett vidrigt svin

Prigozhin fick vad han förtjänade

i sin fula flygmaskin

Hoppas det blir Putin nästa gång

så slipper vi en tyrann

Fortsätt sjunga denna sång

Den skrevs av en rättskaffens man

 

LARZ GUSTAFSSON 24/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-08-24 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP