Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad

från klippa till grus
flyktig sand
förgångna havet
sköljer över
hotar att dränka
sprida ut tills ingenting
finns kvar




Fri vers av astridchen VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-08-24 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP