Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malen

malen här
äter upp det sista
det gamla för nytt
vatten i bäcken
nytt




Fri vers av astridchen VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-08-24 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP