Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelska dagar

Regn faller och jag faller ur sommaren in i nalkande höst. Visst är det nått speciellt med färgsprakande hösten kanske min lilla favorit årstid ändå. Inga heta romanser vart det i sommar bara samma gamla förhoppningar om nått bättre giv. Men visst jag sållade mina guld korn i sommar ändå skit i kraven och lev i nuet och de kommer fram! Men det är ändå drömmarna som håller mig vid liv ändå de är verkligen starka re än döden i alla fall. På tal om det så gick ju kära Eldkvarn i graven och alla härlig musik med alla visa texter så sorgligt Plura.
Alla ska vi ner och längre ner.




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-26 03:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eldkvarn var avgjort ett av Sveriges bästa band.
Ett underskattat album är "Tuff lust".
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal