Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJUNKER

Sjunker

men inte i misströstans dy

Sjunker

fast jag vet vart jag borde fly

Sjunker

Det spänner i nyllet jag fått

Sjunker

Tristess eller etikettsbrott?

 

LARZ GUSTAFSSON 28/8 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-08-28 16:52



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Grattis till en tankeväckande text. Mångbottnat innehåll och klockren form. Poesi när det är som bäst.
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP