Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANDALAY

Mandalay är

sött och syrligt

Mandalay är saft och must

Mandalay är

äventyrligt

Mandalay är liv och lust

Brinn klart röd

som en gång fordom

Mandalay i all din prakt

Som en fyrbåk, som en fackla

Flamma stolt för folkets makt

 

LARZ GUSTAFSSON 29/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-08-29 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP