Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Been there...


IDENTIFIKATION MED KAMP

Det är hon mot hennes skola

De andra tror att de är coola

Det är hon mot hela plugget

Men hon ska be dem skippa tugget

Då hamnar hon hos terapeuten

Sen ber hon honom hålla käften

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-08-29 15:26



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Ja! Fint.
2023-09-05

  Elaine.S VIP
Bra text om viktigt ämne.
2023-08-30

  rostspik VIP
Utmärkt koncis text om civilkurage och integritet.
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP