Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TREDJE VÄRLDEN SLÅR TILLBAKA

Tredje världen slår tillbaka

Man har fått Paris att skaka

Niamey har revolterat

mot allt skevt och depraverat

Tredje världen  slår tillbaka

för allt man har fått försaka

 

LARZ GUSTAFSSON 31/8 2023

 

Leve revolutionen i Niger!

Ned med skurkstaten Frankrike och imperialisten Macron!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2023-08-31 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP