Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bombs away!


VISSA BOMBER MÅSTE FÄLLAS

Vissa bomber måste fällas

Varför är det så?

När du ständigt hör det gnällas

tröttnar du nog på

att den kvarn som ständigt maler

styr svensk opinion

och att de som alltid gal är

imbecilla hjon

 

LARZ GUSTAFSSON 1/9 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-09-01 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP