Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POESI

Poesi handlar om

att bekämpa varandra

Poesi handlar om

att strida och klandra

Poesi handlar om

sarkasm och spydigheter

Poesi handlar om

att skapa celebriteter

 

Poesins främsta mål

är att förolämpa

Med en vilja av stål

ska poeten kämpa

Poesi handlar inte

om att vörda, hedra

Poesi handlar om att

mörda, förnedra

 

LARZ GUSTAFSSON 2/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-09-02 17:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dårhuset har tagit över.
Hydran härjar fritt.
Jag kommer förmodligen att dra mig ur "leken".
2023-09-02

  Vindsvala VIP
Så har det faktiskt blivit på Poeter.se. Det är ingen bra reklam för sidan.
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP