Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅTER TILL TEORIN OM DE TRE VÄRLDARNA

Åter till tre världar-teorin

Bort från dunster och periferin

Hundra blommor blommar åter här

Kampens fackla lyser upp min sfär

 

Tredje världen går i bräschen nu

Ett ska åter dela sig i tu

Vi gör uppror för att det är rätt

mot all idiotisk etikett

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-09-04 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP