Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AFRIKAS KAMP

Sparka ut exploatörerna!

Afrika tillhör afrikanerna!

Vänd ryggen åt profitörerna!

Fritt fram för alla partisanerna!

 

Revolution är på gång

Häv upp din röst

Sjung en sång

Bilda en militant front

mot ECOWAS och allt sånt!

 

Krossa imperialisterna!

Ut med kolonialisterna!

Leve revolterna mot Macron!

Han står där som ett besegrat fån

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2023

 

Frankrike och USA är skurkstater!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-09-05 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP