Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rim? Ja! Reson? Vadårå?


TILL DESS TRÖSTAR JAG MIG MED HÄTSKA UTFALL

Till dess tröstar jag mig med hätska utfall

och bombastiska krevader

Om det dyker upp något akutfall

kan det hända jag får spader

Så ställ ut en get med bildäck runt den

och se expertis analysera

där de sörplar cider hela bunten

Ja, man MÅ ju kunna recensera...

 

LARZ GUSTAFSSON 6/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2023-09-06 17:01



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Har alltid tyckt att Rauschenbergs get är ett vedervärdigt verk. Men det är av instinkt. Duchamps pissoar gillar jag inte heller.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP