Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En poet här inne inspirerade. Jag har varit massor av gånger på Stureplan, det var innan det var Struleplan. Nackdelen med att vara med i teve måste ha varit att behöva ha varit med i teve. Det är alltid av misstag någon blivit med.


Samtal med ingen särskild






Har du sett den där filmen med Tom Hanks,
'skeppsbruten', överlevande efter ett nödlandat
fraktflygplan någonstans i de södra delarna av
'söderhavet'.

Han hittar en del oanvändbara saker bland paketen
och även en fotboll som han ritar ett ansikte på och
kallar för Wilson

och har ett rätt tystlåtet sällskap att föra enahanda
samtal med. Själv har jag sett hela en gång
och annars början eller slutet av. Fragment av
ett helt, helt enkelt.

(2023 09 07)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-02 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP