Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hellre en stilla lördag i Gävle än 1000 nätter i Clichy...


STILLA LÖRDAG

En stilla lördag

Hittills utan konflikter

Som gjord för att städa

och för att skriva dikter

Den skränande mobben

får söka ett annat offer

Jag tänker inte vara

deras Dietrich Bonhoeffer

 

Händelsernas centrum

befinner jag mig alltid i

Föremål för fokus

Aldrig i en periferi

Lugn och stilla lördag

Kryddjärpar på gång

som gjord för att sjunga

en gammal sailor song

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-09-09 11:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härlig beskrivning av en lördag som blir som man vill ha den. Hoppas järparna smakade gott.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP