Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shadowed heart

Covered by sadness in layers
So tired
Struggeling
For how long ?
Why am I brought to this cliff of nothingness?
Am I to get punished or will I meet grace?






Prosa av Feminaz
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-09 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grace
comes
soon
i promise
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz