Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu

 

 

nära gräns

under tidigt dis

 

dimma döljer

insikt bryter

fram med gryning

 

i förändring

det nya vackra

 

utan tid




Fri vers av in effigie VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-10 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hösten är ful jämförd med sommaren.
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP