Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RISTA KÄRLEK RÄTT.


EN ENSAM SKUGGA UTAN NAMN


SE DÄR!

Över åkern vandra en ensam skugga utan namn
vilken tyst bära skymning till gryning i sin famn

Se ur natten, när den mjukt stillar, håller honom
Han var född av tid mellan Sol och Månes färd
Låt honom Segerkyssa Lifs kommande gryning!
Låt honom äga Troheten till röst i denna värld!

LYSS!

Vill bli sjörök, flyktig, ständigt ogripbar,
in i, och med detta gryningsljus förvandlas,
stjäla hatet från sargade stigtagna steg
och återigen bringas Sanningarna att levas

Står i det grå tills Allt inses vara av Ljuset!
Älskar Allt här tills intet mig får saknas kvar!

Låter mig Segerkyssa Lifs gryning!
Låter mig äga Troheten till röst!

Över åkern vandra en älskad man av sitt namn
vilken burit gryning och skymning till vår famn




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-10 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP