Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eftersom vissa hysteriska personer här är så fruktansvärt känsliga kan jag tala om att detta handlar om människor i GÄVLE, utanför poeter.se. Det FINNS ett liv vid sidan av poeter.se!


KAPPVÄNDARE

Kappvändarnas karska front

Ledare: en kameleont

Bister uppsyn

Sturska tag

Fordom glada vänners lag

Nu nånting helt annat

Hastigt ruttnar mannat

 

Avsky, högfärd, bitterhet

Galla spys i hemlighet

Ryggradslösa fega kräk

som i lönndom brodern svek

Sura som citroner

Tragiska personer

 

LARZ GUSTAFSSON 10/9 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-10 18:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Vikka avses?
2023-09-11

  rostspik VIP
Kappvändare är bland det värsta som finns.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP