Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Läskare" t ex...


NYA SUBSTANTIV

Tillvaron vimlar

av nya substantiv

men de som hittar på dem

vad lever de för liv?

Kan de inte finna

ett annat tidsfördriv

än att leverera

nya substantiv?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-11 13:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förmodligen.
Amerikaniseringen av vårt språk är också en styggelse.
Leve Språkförsvaret, som leds av Per-Åke Lindblom!
2023-09-11

  Koloristen
Dom gör det på pin kiv.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP