Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demens del 2 Det som var nyss

 

 


Ena stunden var allt bra

inget är för evigt

det som hände, nyss

finns inte längre.

 

Var är jag

minns det inte

ja, kanske lika bra det.

 

Det som hände nyss

är inte längre

kan vara utan det!

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-09-12 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP