Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att travestera bob hund: "Bli inte som jag, bli värre!"


FOSTRARNA

Folk försöker "fostra" mig

Jag blir bara värre

De kan inte styra mig

JESUS är min Herre

De tror att de har all makt

Men de är bedragna

De tror de har segrat men

de är alla slagna

 

Ingen kan förändra mig

Endast Faderns vilja

Från Hans kärlek ingen kan

pilgrimsskaran skilja

Lyd Gud mer än människor

Sådan är maximen

Jesus styr och endast Han

basar i regimen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/9 2023

 

Bubbelgum.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-09-15 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP