Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR BÄTTRE

Det är bättre att ha tänts

och slocknat

än att aldrig ha lyst

alls

 

LARZ GUSTAFSSON 15/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-09-15 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP