Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

Nedräkningen har börjat

Snart klämtar frihetsklockan

Tiden är nästan inne 

för den ultimata smockan

Mitt liv kan ingen styra

ingen förutom Gud

Syra hälls på er yra

Fräter på solkad skrud

 

LARZ GUSTAFSSON  15/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-09-15 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP