Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällslyrik


Jag lyssnar och tar in
tiden tickar
Använder mina sinnen

Räcker det?
Vad är syftet?

Tuggar i mig onödiga saker
eller har allt en mening?

Jag vet att det går bra ändå att vandra på denna jorden

Men nått mer
nått värde

och inte bara att andas
att följa med

Nån säger Gud
en annan nått annat

Mitt i allt flammar ett hjärta
ett tydligt svar
som bränner upp mina fattiga tankar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-17 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP