Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad vet DU om punk?

Vad vet du om punk?

Var du kanske där?

Vad är det du ser

från där du nu är?

Kan du månne se

uti retrospekt?

Vad vet du om punk?

Har du hört

Subway Sect?

 

LARZ GUSTAFSSON 18/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-09-18 18:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi som var med '77 har tolkningsföreträde, ja.
2023-09-19

  rostspik VIP
Tror man måste ha varit med under eran för att förstå. För det är en era det är fråga om, inte ett klädmode.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP