Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad utan äventyr

Med musik så vacker och lyrik så vild
Jag från mitt fotfäste känner mig skild.

Analyser av livet simmar jag i
Att hoppa i oförberedd det låter jag bli

Jag är försiktig och stilla jag går
Vinden blåser ändå kraftigt i mitt hår.

Äventyr har jag gott om ändå
Behöver inte leta och skapa
Jag ser vart jag står.

Med barnen i mitt hem
och vädret som skiftar till en ny tid
Står jag i en glänta och ser hur livet skenar förbi
Finns inget jag ångrar men mycket jag vill nå
Lycklig blott ändå
Över det jag har,
som är tillräckligt för att göra mig glad.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-19 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan