Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POTENTATER.SE

Det vimlar av potentater

var och en med ett uppblåst ego

Små fåniga tennsoldater

som kör små bilar av Lego

De skriver en massa smörja

och kallar det poesi

Vet inte var jag ska börja

men jag vet att jag snart är fri!

 

Här har Satan många lakejer

med klibbiga känselspröt

Det är såväl killar som tjejer

i en enda äcklig gröt

Dunster stiger upp från träsket

Paddor kväker i en kör

Förr var det kokt, det numer stekta fläsket

som sprider ut en hemsk odör

 

LARZ GUSTAFSSON 20/9 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-09-20 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP