Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SOLSKENSKLARA TANKAR


berika dig du med vänskapens lykta
belys med styrka så att andra jag kan nås
sök den som vill ledas utav ljusets bro
eller de som vill åtnjuta en vänskapens ro

de som vill inspireras och börja tro
att livet kan vara gott och ej skall förgås
att det tillhör de glada och ej förryckta  
ja fortsätt att lysa när du fått fyr på din lykta

var den som i delad glädje och sorg ger sig hän
i svackan finns där med en mild röst och icke frän
så talar du till den människa du möter med mildhet  
vart på stigen i livet den du mött föll du ännu icke vet

solskenklara tankar tycks detta vara för en var
men för alla denna tanke tyvärr ännu ej är klar
därför skola dig och dela med dig av kunskapen du fått
så blir världen en tryggare, gladare och friare plats så smått

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-21 16:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tack för livsglädjen du delar med dig av i skön poesi - du inspirerar!
2023-09-23

  Evelyn Falk Möller VIP

Tack för dina solskenstankar, underbara vän.
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP