Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogen missar mitt tåg

Slits hit och dit delar min tid i hopp om att uppnå eufori av min drog
Men denna gång önskar jag att den missar mitt tåg

Jag väljer att gå vidare
Gå vidare på stigen jag så hårt plogat för mig och mina barn.
Önskar att min själ nu ska vara nöjd och friare

Inget är värt att förlora mig själv för.
Vill inte offra tryggheten jag byggt upp
Bekräftelsen smakar sött men jag vet när jag för hårt kör

Jag vill bry mig mindre
Jag vill sänka ambitionsnivån
Jag vill känna mig lång utan att stå på tån

Jag är här, för att jag blev uppskattad för den jag är
Varför gasar jag och vill betala mer slantar än jag i skattkistan har
Jag vet mycket väl att det blir dyrt
Jag ser mig omkring, stannar upp en stund
Balansen är viktigt den sund

En synd att inte njuta av detta lugn
Jag har inte nån anledning att stressa
Drogen vill jag inte längre ha
Nu är jag klokare, nu när jag vet vad jag behöver för att må bra.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-22 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan rekommdendera boken "scar tissue" av anthony kiedis, från bandet red hot chili peppers. han berättar om en galen värld, du kanske kan relatera. och den slutar lyckligt... <3
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan