Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nymfens bädd

I höstglöds salong

reder en drömnymf sin bädd

Löv frasar av eld




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-23 12:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Härligt foto.
Värmande lövfras
och en nymfordnad bädd.

2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP