Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DIMMORNA

Låt inte dimmorna ta

min bättre hälft

för det vill inte jag

Det säger sig självt

Låt inte dimmorna ta

min bättre hälft

 

Låt inte dimmorna ta

min hjärtevän

Minns mina rop i en dröm

för längesen

Gud, låt det aldrig få bli

som i den

 

 

Gud, låt Ditt himmelska ljus

få skingra allt

som måste fly så att klarhet

tar gestalt

Låt Din rättfärdighets sol

ta bort allt kallt

 

Ser henne stöka i köket

i sin värld

och tackar Dig Gud för en

gemensam färd

Tack för den lotten som blev

min själ beskärd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/9 2023

 (Text & musik)

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2023-09-23 13:06



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Jättefint!
2023-09-23

  Elaine.S VIP
Så fin, både i ord och foto.
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP