Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endast en av personerna på bilden har något med texten att göra. C'est moi!


FÖRGÄVES

Förgäves

bemödar ni er

Förgäves

nöts ni sakta ner

Förgäves

Det är fåfänglighet

Förgäves

Hugg i sten och gå bet

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-24 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP