Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERRORISM

Terrorism handlar ibland

om att framtvinga en förändring

Terrorism handlar ibland

om att allt tar en annan vändning

Inga dödsoffer behövs

ty det finns helt andra metoder

Det är alls inte nödvändigt

att blodet forsar i floder

 

Terrorism handlar ibland

om att sätta hårt mot hårt

Terrorism handlar ibland

om att värna det som är vårt

Den är alltid radikal

Ja, ett drastiskt tillvägagångssätt

och den är mitt sista val

Sista valet är aldrig lätt...

 

LARZ GUSTAFSSON 25/9 2023

https://www.youtube.com/watch?v=Kfew2jElSEA

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2023-09-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP