Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖMSOM

Ömsom indikerar omväxling

Till exempel växelbruk

Ömsom är en valkig näve mot

kinden som är sammetsmjuk

Ömsom kanske är comme-si, comme-sa

Kanske djur som ömsar skinn

Ömsom används mycket sällan men

används nu i mitt krypin

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-09-26 03:06



Bookmark and Share


  1amDina
Den valkiga näven mot det sammetsmjuka drog in mig i denna totalt! Fint!
2023-09-28

  Lottie Ålhed VIP
Kul dikt om ett ord som är andvändbart till lite av varje.
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP