Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I SEPTEMBERMÅNENS SKEN

Ska jag bryta ihop och gråta?

Det är inte ett nederlag

Jag vet En som vill förlåta

och som vet att jag är svag

Han köpte pärlan och HELA åkern

"Hjärter knekt" och "Spader ess"

Till och med den gamle jokern

som är sönderkörd av stress

 

 

Men min svaghet är min styrka

i ett annorlunda land

I mitt inre finns en kyrka

där ett hjärta satts i brand

av den eld som Jesus tänder

för att den ska sprida sig

Och den rödaste av bränder

brinner vidare i mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-28 20:09



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jättefin text :)
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP