Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kronologiskt

ibland glömmer man det man helst vill minnas
men minns det man helst av allt vill glömma
ibland är det som om minne och fantasi
är samma process
minnet är inte kronologiskt
det suddar helt godtyckligt
det skarpa




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-09-28 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP