Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lever i terrorns tid med skjutningar och sprängningar


Bittra tårar


Endast mammorna finns kvar
vem vet deras tankar
vem känner deras oro
vem tröstar deras sorg
vem torkar deras tårar

När hatet vinner är vi alla förlorare
det är våra bittra tårar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-29 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi lever i kärlekens och kreativitets tidsvarv :) <3 jag slängde ut tv:n 9/11 2001. lever i poesins, konstens och musikens värld sen dess. sen väckte bella mitt hjärta till liv, mitt stenhjärta... "det enda som finns är kärlek" - the chrysler.
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP