Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av den nordiska/orientaliska folkmusikgruppen Samara, med sångerskan Avin Omar.


Källbrunnen

Jag såg en brunn,
ett djup
jag såg mörka ögon
utan slut
och när hon sjöng,
så drog hon vatten
rakt ur brunnens djup
och varje liten ton
bars i vackert krus,
gavs en gyllne gloria
av människornas tro
och hopp,
strid och rus
vår dunklaste historia
i djupa klunkar drack vi,
varsitt krus
på botten låg en pärla
utav världens ljus.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-29 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP