Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULIA

Äh sa jag och trodde att jag skulle hitta hem när allt jag ville var att gömma mig vid dina lår så var det då så är det nu. Dagarna flyr månaderna såren blir fler & fler jag säger nej nej herregud Magnell jag har Höstkänning. Jag sitter inne fast det är varm i september tittar på Springfloden 2 och ja ja jag är kär i Julia Ragnarsson och avsnitten avlöser varandra med kaffe all denna kaffe men allt tar slut och jag sitter ensam kvar och Julia var är du nu?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-09-29 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Höstkänning". Kanon! Superba låtar.
Ett av de bästa skivomslagen någonsin!

Julia Ragnarsson. Nytt namn för mig. Onekligen vacker.

2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal