Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEDSEN

Ledsen att det blev som det blev

Ledsen att jag skrev det jag skrev

Kanske finns det alls inget hopp

Zluggo Pop vill jämt dyka opp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-09-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP