Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hydran undrade om det finns NÅGON jag välkomnar. Ja. Absolut. JESUS!


ÖVER TRÖSKELN

Oktober drar in över tröskeln

En ny era - kanske - för mig

Har inget till övers för hösten

men jag vinner seger med Dig

som lovat att gå vid min sida

som t o m lever i mig!

Oktober drar in över tröskeln

fast jag klart och tydligt sagt nej

 

LARZ GUSTAFSSON 1/10 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-10-01 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP