Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FATTAS PÅ KONTOR!

Fattas rätt ofta på kontor
nytta med det, varje själ ju tror..
Då arken ska in
på plats i magasin...
Så hålslagets framtid är ju stor...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-02 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt