Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är fyllt av överraskningar,Ge inte upp


SPRICKA!

En spricka i hjärtat
kan vara ens öga som man inser sanningen genom det
Alla sprickor bör inte vara till skada
En spricka som förblir ett ärr
kan vara en motiv till ett nytt  försök
för fortsättning till ett nytt liv
Livet är fyllt av överraskningar
Ge inte upp




Fri vers av MALVAA
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA