Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minne av Stig Dagerman och min far.


HANS SKOLVÄG VAR OCKSÅ MIN

Han skulle ha fyllt 100 i år

precis som min käre far

De lämnade båda spår

som alltid ska finnas kvar

Hans skolväg var också min

i sex av barndomens år

Att dö är att resa en smula

Jag vandrar mot evig vår

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-10-06 07:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin Larz , om olika tider på samma färdväg.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP