Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRAFTEN FINNS, UPPVÄCK DEN


ÖPPNA DINA ÖGON, DITT HJÄRTA

Öppna dina ögon, ditt hjärta
för det vackrast

Blunda för det värst
I den här världen stått alltid något vackert

bakom det värsta 

Livet vill ge dig liv
Varför väljer du
att begrava dig i frustrationens lera?

Kraften finns
Uppväck den




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 161 gånger
Publicerad 2023-10-06 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA