Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för DiktBok, DS står för DiktSamling.


DB 4 102-103




102

Åååh dagbok
min allra käraste vän

en stor kram
till just mig
av hela
ditt pappersvita hjärta

---...---

103

Vad gäller den enda
rätta sanningen om kärleken
till vår nästa

har vi alla gått
i olika skolor
och som alla skolor

har vi därför också
bärande med oss
snarlika
men ändå vitt skilda
sanningar inom oss




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-05-04 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP