Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 112-113-114





112
Min längtan
är förbehållsam

jag förbehåller mig
rätten
att längta enbart
efter det goda i människor.

---...---

113
Är livet ett ras
utför en grusig slänt
gripandes i luften
efter något
vad som helst
att hålla fast vid...?

---...---

114
Hälsa är väl
tro på livet

sitt eget liv
i andras
exempelvis.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP