Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktobervind

Hör mörkret ryta

genom torpets fönstersmyg

Ljuslågor flämtar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-06 21:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mörkrets vind än mer påtaglig efter
halvknackig sensommar.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP